Szűrés

A(z) MWC 2019 kulcsszót tartalmazó cikkek

MWC 2019: Megérkeztek a Huawei legújabb notebookjai

2019. február 26. -

Három új notebookot mutatott be a barcelonai MWC (Mobile World Congress) kiállításon a Huawei. A Matebook 13” és a MateBook 14” minden eddiginél nagyobb kijelzővel és élethű színekkel érkezik. A notebookok az új HUAWEI Share 3.0 OneHop technológiának köszönhetően a körülményektől függetlenül, bármikor lehetővé teszik a gyors és biztonságos adatátvitelt PC és okostelefon között. A gyártó harmadik újdonsága az elődjéhez képest teljesítményében és megosztási képességeiben is kiemelkedőbb MateBook X Pro 2.0.

Tovább

Világpremier Barcelonában: 5G okostelefonok 5G hálózaton

2019. február 25. -

A Vodafone a világ első mobilszolgáltatójaként 5G okostelefonokat kapcsolt össze már működő 5G hálózatával. A vállalat 2019 második felében számos európai városban előkészíti az 5G elindítását. A négyhetes időszak alatt sikeresen lezajlott a cég próbaüzeme három 5G okostelefonnal, amelyeket 2019-ben fognak bevezetni. A próba során a Vodafone a saját hálózatán zökkenőmentesen lebonyolított egy 4K videóhívást 5G letöltési sebességen, amely a mai 4G-nél 10-szer gyorsabb lesz. Az okostelefonok és a Vodafone 5G hálózata is teljes mértékben megfelelt a meglévő 4G hálózatokra épülő (non-standalone) 5G - 3GPP „Release 15” iparági szabványának legújabb verziójával, amely csak 2018 decemberében kapott jóváhagyást.

Tovább

Az MWC-n mutatkoztak be a Sony legújabb készülékei

2019. február 25. -

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) a mai napon bemutatta legújabb készülékeit, a csúcskategóriás Xperia 1, a felső-középkategóriás Xperia 10 és Xperia 10 Plus, valamint a belépőkategóriás Xperia L3 okostelefonokat.

Tovább

A HTC leleplezte új 5G mobil smart hub eszközét

2019. február 25. -

A HTC bemutatta új eszközét, a kategóriájában első, 5G támogatással rendelkező mobil smart hubot. Az otthoni és irodai környezetben egyaránt használható smart hubbal folyamatos a 4K videostreaming, alacsony késleltetési időt biztosít például a játékok során, mindemellett 5G mobil hotspotként is funkcionál akár 20 felhasználó számára. A HTC 5G Hub számos nemzetközi szolgáltatónál lesz elérhető, többek között a Sprintnél és a Telstránál, valamint több európai szolgáltatónál, úgy, mint az EE és a Three (Egyesült Királyság), a Deutsche Telekom (Németország), a Sunrise (Svájc) és az Elisa (Finnország).

Tovább